De Indiase specialiteiten van ons restaurant in Amsterdam

Onze Gerechten

Shahjahan Indiaas Restaurant serveert een keur aan Indiase specialiteiten die uw smaakpapillen zullen betoveren. Alle gerechten worden gemaakt met de verste ingredinten, authentieke kruiden en specerijen en wij maken onze gerechten zo heet als u zelf wilt. Tel daar onze unieke service bij op en u hebt een culinaire ervaring die haar weerga niet kent. Hieronder vindt u informatie over onze Indiase specialiteiten.

Verse ingredinten

Onze chef-kok ziet er op toe dat alle gerechten uitsluitend met de verste ingredinten worden bereid. Dat garandeert onze klanten de beste smaakervaring. Vers en eerlijk. Precies zoals het in India wordt gemaakt. Onze chef-kok blijft daarbij op de hoogte van alle recente culinaire ontwikkelingen met betrekking tot de authentieke en moderne Indiase keuken door het volgen van verschillende kookcursussen. Dit stelt hem in staat om uitzonderlijke gerechten te maken waar oud en nieuw elkaar vinden en smaakvol versterken.

Authentieke kruiden en specerijen

Om de echte Indiase specialiteiten volledig naar oorspronkelijk recept te kunnen bereiden, gebruiken wij authentieke kruiden en specerijen. De Indiase keuken staat bekend om haar diversiteit in smaken. Deze komen tot stand door het subtiel toevoegen van een keur aan kruiden en specerijen. Onze chef-kok heeft de ervaring en extensieve kennis om ieder gerecht van een toonaangevende Indiase smaak te voorzien. Ervaar het zelf en reserveer vandaag nog een tafel bij Shahjahan Indiaas Restaurant.

Hoe heet u wilt

Aangezien veel Indiase specialiteiten bekendstaan om hun ongekende heetheid, en de gemiddelde Nederlander nou niet direct opgewassen is tegen deze gepeperde smaaksensatie, geeft Shahjahan Indiaas Restaurant u de gelegenheid zelf te bepalen hoe heet een gerecht mag worden. U geeft aan onze chef-kok door wat u wel of niet aankunt en hij houdt daar rekening mee. Zo kunt u van ieder gerecht genieten zonder dat bij u de vlammen uitslaan. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

masala